dijous, 9 de febrer del 2017

COM HEM ARRIBAT A LA TRIA DEL NOSTRE NOM? (famílies)

Ha sigut un llarg camí.
Abans de Festes vam repartir una carta que deia així:

Amb el grup barrejat, han sortit diverses propostes de nom i les hem agrupat de la següent manera:

1)  ELS SUPERHEROIS I ELS ROBOTS SÓN PERSONATGES FICTICIS I MOLT FORTS. LES NINES TAMPOC TENEN VIDA I TAMBÉ SÓN PER JUGAR. LES BOMBOLLES SEMBLEN MÀGIA I TAMBÉ SÓN FANTASIOSES.

2)  A LES TRAMPES S’HI POSA FORMATGE PER ATRAPAR ELS RATOLINS. LES PATATES TAMBÉ SÓN ALIMENTS, COM EL FORMATGE. I ELS GATS ATRAPEN ELS RATOLINS QUE VAN A LES TRAMPES. ELS GATS TAMBÉ PODEN CAÇAR PAPALLONES.

3)  DINS L’UNIVERS HI TROBEM DIFERENTS REGNES, ON HI HA MUNTANYES, CIUTATS, CASES, PERRUQUERIES... PER MOURE’NS-HI I TRANSPORTAR-NOS NECESSITEM VIES, TRENS, GLOBUS... I LES FLORS NEIXEN A LES MUNTANYES I CIUTATS. 

El nom que a mi m'agrada pel grup és...... Per què?

Tot i que al grup hi ha vint-i-dos infants, van sortir dinou propostes perquè, d'un costat, dos dels noms eren repetits; i, de l'altre, la Dominique se'n va anar de viatge, així que no va poder participar d'aquest procés.
Tornant de vacances, vam posar en comú les nostres opinions i vam fer una votació!
Ja teníem nom, L'UNIVERS, quan de sobte - oh, sorpresa!-, l'Anna Micaela ens va comunicar que aquell matí un altre grup barrejat havia escollit el mateix nom que nosaltres.
                                                
Ens ho vam parlar i vam adonar-nos que teníem una opció bastant bona; que ens permetia engegar un projecte, on tindrien cabuda molts dels temes de interès. Ens podíem anomenar La Terra o, el que era el mateix, el Planeta Blau. L'altra opció era tornar a començar el procés des de zero. Finalment, la majoria va votar que ens diguéssim: 
 PLANETA BLAU!


1 comentari:

  1. Gràcies Mireia per explicar tot el proces amb paraules, iomatges i humor :-)))... grácies per compartir com aprenen els nostres fills i filles.
    Luz mare de la Lila

    ResponElimina